- 43%
Akció!

Csillámvarázslat Fénylő Karácsonyi Gömbök (3m) és ajándékutalvány

Teremtsen varázslatos karácsonyi mesét a CsillámVarázslat fénylő karácsonyi gömbökkel. Akassza őket, mint egy függönyt, és nézze, ahogy az átlátszó gömbökben található aranyos figurák, mű hó, tobozok és LED lámpák varázslatos fényt árasztanak. Kapcsoljon össze több lámpát, hogy felszabadítsa a kreativitását és személyre szabja a saját mesebeli dekorációját.

7,600Ft 13,260Ft

Válassza ki a termék mennyiségét és spóroljon
Népszerű
11x 7,600Ft / db22x 6,460Ft / db33x 5,700Ft / db

Rendeld meg most és a termék várhatóan megérkezik

 • Biztonságos vásárlás

 • Házhozszállítás

 • Könnyű visszaküldés

Cikkszám: BozZoge Kategória:

MÁGIKUS KARÁCSONYI FÜGGÖNY

Változtassa otthonát igazi karácsonyi mesévé a CsillámVarázslat fénylő karácsonyi gömbjeinek segítségével. Akassza őket olyan, mint egy függönyt, és nézze, ahogyan a mágikus fény betölti a szobát, teremtve egy olyan ünnepi hangulatot, amilyen egyik másik sem.

MÁGIKUS KARÁCSONYI FÜGGÖNY

VÉGTELEN DEKORÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

Egyedi dizájnnal könnyedén összekapcsolhat több CsillámVarázslat lámpát, hogy hosszú láncot alkosson a ragyogó karácsonyi díszekből. Akár az ablakokat, falakat, szobákat, vagy a karácsonyfát szeretné díszíteni, a lehetőségek végtelenek.

VÉGTELEN DEKORÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

RAGYOGÓ GÖMBÖK KARÁCSONYI MOTÍVUMOKKAL

A CsillámVarázslat karácsonyi gömbjei átlátszó gömböket tartalmaznak, amelyek belsejében aranyos figurák, mű hó, tobozok és LED lámpák találhatóak. Válasszon a négy elbűvölő motívum közül – karácsonyfa, szarvas, hóember és Mikulás. Keverje és párosítsa őket, hogy igazán varázslatos és személyre szabott dekorációt hozzon létre.

RAGYOGÓ GÖMBÖK KARÁCSONYI MOTÍVUMOKKAL

TEREMTSE MEG A SAJÁT MESÉS DEKORÁCIÓJÁT

Minél több CsillámVarázslat gömb, annál jobb! Kapcsolja össze a darabokat, hogy létrehozzon egy lenyűgöző 12 méter hosszú láncot a világító gömbdíszekkel, amelyeket egyetlen aljzat működtet. Engedje szabadon a képzeletét, és teremtsen mesebeli hangulatot az ünnepekre.

TEREMTSE MEG A SAJÁT MESÉS DEKORÁCIÓJÁT

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Fények száma: 10 karácsonyi gömb
4 különböző motívum: karácsonyfa, szarvas, Mikulás, hóember
Méret: kábel 3 méter hosszú
Mennyiség: 1 készlet,,

TECHNIKAI RÉSZLETEK

Vásárlói vélemények

  Dora

  Egyszerűen imádom őket! Tökéletesek az ünnepekre!

  Reka

  Ezeket vásároltam, hogy feldíszítsem a balkonomat karácsonyra, és csodálatosan néznek ki!

  Eszter

  Még ha a lámpák nincsenek is bekapcsolva, még mindig ragyognak és ünnepivé teszik a házamat. Nagyon ajánlom ezeket!

  Tomas

  Nagyszerű minőség! A szabadtéri fámon vásároltam őket, és ragyogva világítanak az éjszakában. Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal!

  Balazs

  Imádom ezeket a karácsonyi gömböket! A nappalimban lógtattam fel őket, és a fényük egyszerűen gyönyörű!

Adjon hozzá értékelést
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Ha a termék raktárunkban van készleten, úgy 4-7 munkanapon belül kiszállítjuk a termékeket, ha más értesítést nem kap ezzel kapcsolatban.
A küldemények kézbesítésének szerződéses partnere a GLS Magyarország, de a szolgáltató fenntartja a jogot, hogy más szállítási szolgáltatást válasszon, ha ez lehetővé teszi a megrendelés hatékonyabb teljesítését. A kézbesítés általában a délelőtti órákban történik, a kézbesítés előtt a futárszolgálat értesíti Önt e-mailben, ill. SMS üzenetben vagy telefonon keresi.

Mivel tudjuk, hogy a terméket anélkül vásárolta meg, hogy látta vagy kipróbálta volna, lehetővé tesszük, hogy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldje. A terméket kicserélheti (pl. más méretűre, színre) vagy visszaküldheti, ha sérülten érkezik meg.
A visszaküldésről és a reklamációról ITT: https://malaja.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ olvashat bővebben.
A szerződéstől való elállás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] kapcsolattartási e-mail címen, és további utasításokat kap.