-39%

Ünnepi díszcsík LED lámpákkal (5 méter)

Csodálatos dekoráció, amely varázslatos hangulatot és melegséget teremt otthonában. Meseszerű hangulatot varázsol minden helyiségben!

Törlés

8.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.900Ft2x 7.570Ft3x 6.680Ft
Cikkszám: BozTrak Kategória:

ELŐNYÖK:

✅ Mesebeli dekoráció hozzáadott LED lámpákkal
✅ Hossza 5 méter
✅ A szalagot tetszés szerint alakíthatja
✅ 2x AA elemmel működik

👉 MESEORSZÁG OTTHONÁBAN

Itt az ideje, hogy romantikus hangulatot varázsoljon otthona bármely szegletébe. Ez az 5 méteres LED lámpákkal ellátott dekorcsík varázslatos képet hoz létre, bárhová is helyezi. Arany vagy szürke színben egyaránt használható karácsonyfán, ajtón, falon, könyvespolcon vagy máshol. Gyakorlatilag minden helyszínen felkelti a figyelmet.

👉 ALAKÍTSA AZ ÖN KÍVÁNSÁGAI SZERINT

Most igazán kreatív lehet. A szalag hajlékony, így tetszés szerint formálhatja. Teremtsen egy igazán egyedi díszítést. Tekerje körbe a karácsonyfát, vagy készítsen más formát, amely kiemeli eleganciáját otthona másik szegletében.

👉 HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Mivel a szalag 2x AA elemmel működik, gyakorlatilag bárhová elhelyezheti. Csak helyezze be az elemeket, kapcsolja be, és már élvezheti is. A varázslatos fény és varázslatos kép magával ragadja Önt és vendégeit is.

👉 MESÉS MINTÁK

A szalag gyönyörű megjelenését a gyönyörű ünnepi minták adják. Egész nap szép díszítés. Ha besötétedik, még jobban elvarázsolja a világítás melegével, ami teljesen felmelengeti a szívét. Mindezt azért, hogy az otthonában töltött napok kellemesen és nyugodtan teljenek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Hossza: 5 m
A szalag színe: arany, szürke
Világítás színe: meleg sárga
Tápellátás: 2x AA elem (nem tartozék)
Anyaga: Szövetszalag, a belső huzal réz