-50%

Éneklő szarvas, pingvin vagy mézeskalács DSINGY® és ajándékutalvány

Velük az ünnepi hangulat még nyugodtabb és vidámabb lesz. Egy játék, amely mindig megmosolyogtatja a gyerekeket és az időseket, és felejthetetlen ünnepeket varázsol. A játék minden szót megismétel, amit mondasz neki.

 

Törlés

8.100Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 8.100Ft2x 6.890Ft3x 6.080Ft
Cikkszám: BozToy Kategóriák: ,

👉 ELŐNYÖK:

✅ 3 tetszőleges karakter (szarvas, pingvin vagy mézeskalács)
✅ Hangokat kibocsátó és szórakoztató játék
✅ Gyönyörűen megtervezett figurák
✅ Remek ajándék vagy dekoráció
✅ A játék minden szót megismétel, amit mondasz neki.

 

👉 A BÉKÉS LÉGKÖRÉRT

Tökéletes játék arra, hogy feldobja a társaságot, vagy örömet szerezzen a gyerekeknek. Egy éneklő rénszarvas, egy pingvin vagy egy mézeskalács mikulás sapkában gondoskodik a boldog pillanatokról. Hangjaik, aranyos képük, ragyogó effektjeik és mozgásuk mindenkit gyorsan elvarázsol.

👉 LAKÁSDÍSZÍTÉSRE

Még akkor is, ha a játék néma, felkelti a figyelmet – ezúttal aranyos megjelenése miatt. Könnyedén használhatod csodálatos dekorációként, amely felfrissíti a szoba légkörét. Helyezd polcra, karácsonyfára vagy asztalra – mindenhol különleges benyomást kelt!

👉 AJÁNDÉK, AMI MINDENKINEK BOLDOGSÁGOT SZEREZ

El tudod képzelni, hogy egy gyereknek (valamint egy idősebb valakinek) milyen reakciót csal az arcára? Ajándékozz felbecsülhetetlen értékű ajándékot, amely felejthetetlen pillanatokat fog nyújtani egész évben, nem csak az ünnepek alatt.

👉 EGYSZERŰ TÖLTÉS USB KÁBEL SEGÍTSÉGÉVEL

Ha lemerült, egyszerűen csatlakoztasd a játékot az USB-kábelhez, és töltsd fel. Így soha nem kell elemet vásárolnod. Hosszú élettartamú, mivel ABS műanyagból készült és plüss anyaggal van bevonva. 35 cm-es magasságával és valósághű megjelenésével biztosan hamar megragadja a tekintetet.

A kiválasztott figurából 1 db-ot kap a csomagban.

Dodatne informacije text