-30%

Kettős autóventilátor – DualCool és ajándékutalvány

A DualCool kettős ventilátor minden autóban kötelező darab. A forró nyári napokon lehűti autóját, valamint eltávolítja a kellemetlen dohányszagokat és a port.

MEGTAKARÍTÁS: 4.600Ft (30%)

Engedélyezett utánrendelésre

10.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 10.600Ft2x 9.540Ft3x 8.480Ft
Cikkszám: AvVent Kategória:

TÖKÉLETES HŰTÉS A FORRÓ NAPOKON

A kettős autóventilátor a legforróbb napokon is hűvösen tartja Önt. Az öntapadós ventilátor könnyen rögzíthető az autó minden felületére rozsdásodás nélkül, így biztonságosan, félelem nélkül vezethet.

360°-OS FORGÁS ÉS 2 SEBESSÉG

A ventilátorfejek 360°-ban elforgathatók, és két különböző sebességgel biztosítják a jó légáramlást és a dohányfüst, a szagok és a por hatékony eltávolítását. A ventilátorok beállíthatók úgy, hogy tetszőleges irányba fújjanak.

ALACSONY FOGYASZTÁS

Úgy tervezték, hogy gyermekek és háziállatok közelében teljesen biztonságos legyen, minimális zajt kelt és nagyon kevés energiát fogyaszt. Egy 12V-os autós aljzatba csatlakoztatható kábellel működik, így az energiafogyasztás minimálisra csökken.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Szín: fekete-kék
Anyag: ABS műanyag
Tápegység: 12V-os autós aljzat
Méretek: 23,5 cm x 14,6 cm

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.