-32%

Autó óra Lumecar és ajándékutalvány

(Átlagos értékelés)

Frissítse autóját az elegánsan tervezett és tartós LumeCar autó órával amelynek világító számlapja kényelmes olvasást biztosít rossz fényviszonyok vagy sötétben. A könnyű telepítés és biztonságos, kényelmes használat miatt nagyszerű kiegészítő bármely járműhöz.

MEGTAKARÍTÁS: 3.728Ft (32%)

7.826Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 7.826Ft2x 7.040Ft3x 6.260Ft
Cikkszám: AVTUra Kategória:

ELEGÁNS DESIGN

Bemutatjuk a LumeCar autó órát, egy elegánsan tervezett órát autójához. A fémbevonatú burkolatának kivételes kidolgozása és a miniautó-néző őrületes kvartz számlapjának és világító mutatóinak köszönhetően életet visz autója belső terébe, éjszaka-nappal.

ELEGÁNS DESIGN

TARTÓS ÉS ÜTÉSÁLLÓ

Legmagasabb precizitással és minőséggel készült LumeCar autó óra tartós, ütésálló és hosszú élettartamú. Az exkluzív működésének, kiváló összeszerelésének és szép kinézetének köszönhetően nagyszerű dekorációja lehet bármely autónak.

TARTÓS ÉS ÜTÉSELTŰRŐ

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A LumeCarun autó óra könnyű használhatóságát nem csak maga a termék, hanem annak, hogy bárhová rögzíthető, köszönhetően a készleten lévő ragasztónak. Legyen az műszerfalra, dolgozóasztalra vagy akár szekrényre ragasztva, varázsolja újjá vezetési élményét.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES

Vezessen biztonságosan a LumeCar autó órával. Az órát, amelynek könnyen leolvasható a pontos idő, az útfigyelésben sem zavarja. Ezzel az eszközzel a vezetési élménye garantáltan még biztonságosabb lesz.

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES

TECHNIKAI ADATOK

Anyaga: fémbevonatú
Szín: fekete
Mérete: 4,3 x 1 cm
Akkumulátor: gombelem (beépített)
Akkumulátor élettartama: kb. 1 év
Mennyiség: 1 db

TECHNIKAI ADATOK

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.

Értékelések


  John

  Nagyon ajánlom ezt az órát.

  !

  Marco

  Ez az óra pontosan az volt, amit kerestem.

  !

  Maria

  Minőségi termék!

  !

  Rosa

  Az óra elegáns és modern kialakítása tökéletes az autómhoz. Nagyon boldog vagyok a vásárlásommal és biztosan ajánlanám másoknak is!

  !

  Stella

  Szerelmes vagyok az új autó órámba!

  !

Mondd el a véleményed
Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük