-49%

Automatikus növény öntözőrendszer (12 db) és ajándékutalvány

MEGTAKARÍTÁS: 5.600Ft (49%)

Készleten

5.900Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 5.900Ft2x 5.310Ft3x 4.720Ft
Cikkszám: AvtoZaliv Kategóriák: ,

ÖNTÖZI A NÖVÉNYEKET HELYETTED

Mostantól már nem kell attól tartanod, hogy a növényeidet elegendően öntözöd e meg. Ez az öntözőrendszer csepegtetéssel automatikusan öntözi őket. Nagyon praktikus a használata, és növényeid mindig jól hidratáltak és egészségesek lesznek.


2 CSEPEGTETÉSI MÓDSZER

Gyors vagy lassú csöpögés. Állítsd be a csepegési sebességet minden növény számára külön-külön. A csepegtetés 0 és 60 csepp percenkénti sebesség között állítható be. A csepegtetés 1-15 napig tarthat, az öntözőkannára helyezett üveg méretétől függően. Az egyes növények vízmennyiségét egyedileg állíthatod be.

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ NÖVÉNYEKHEZ

Alkalmas nagy és kicsi növényekhez, zöldségpalántákhoz, cserepes növényekhez, cserjékhez, virágokhoz … Az öntözőrendszer kompatibilis különféle kisebb vagy nagyobb palackokkal (például egy üveg víz, szóda …). Vedd figyelembe a növények méretét: egy 2 literes palack csak nagyobb növények számára alkalmas, a kisebb növényeket túlöntözheted az ilyen palackkal.

 

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Az öntözőrendszer használata nagyon egyszerű. Töltsd fel az üveget vízzel, helyezd az öntözőfúvókába, határozd meg a csepp mennyiségét, és rögzítsd a rendszert a földbe. Készíts néhány lyukat az üveg tetején a könnyebben adagolható víz érdekében.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: ABS műanyag
Szín: Zöld és kék
Mérete: 13,5cm x 3cm
12 darabot kapsz a csomagban

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.