-25%

Védőburkolatok szélvédőre és tükrökre – MaxPRO® és ajándékutalvány

 

Gépkocsija maximális védelme minden időjárási körülmény között

Elfogyott

Cikkszám: AvSneg Kategóriák: ,

KÉT RÉTEGŰ VÉDELEM

A tartós fekete poliészter (190T) réteg megakadályozza a fagyot, a jeget és a havat télen. Míg az ezüstréteg csökkenti a hőt és nyáron blokkolja a napfényt. Ez a szélvédő kötelező védelme nyílt parkolóban az év bármely szakában.

BIZTONSÁGOS ZÁRÁS

Az oldalsó biztonsági szárnyak az ajtóban elrejthetők és erős övcsipesszel zárhatók, amelyet nem lehet könnyen ellopni. Új, továbbfejlesztett szélvédő takarónk már nem használ mágneseket, és soha nem karcolja meg autója fényezését.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Nyújtsa ki teljesen, hogy befedje az egész szélvédőt és az ablaktörlőt, zárja le rugalmas hevederekkel kerékkampókkal. Ez biztosítja, hogy a bevonat szilárdan a helyén maradjon, és többé nem kell aggódnia az erős szél miatt.

UNIVERZÁLIS ÉS KÖNNYEN TÁROLHATÓ

A hosszabb oldal (81 “x 59”) és a rövidebb oldal (65 “x 59”) megfelel a legtöbb járműhöz, például kisbuszokhoz, SUV-okhoz és személyautókhoz is. Kompakt méretűre összehajtható, így használaton kívül hordozható és tárolható.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Anyaga: vízálló poliészter (190T)
Szín: fekete-szürke
A csomagban egy burkolatot kap a szélvédőre és 2 burkolatot a tükrökre

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.