-31%

Vezeték nélküli porszívó autóhoz és otthonra – ProVac®

MEGTAKARÍTÁS: 7.600Ft (31%)

Engedélyezett utánrendelésre

16.800Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 16.800Ft2x 14.280Ft3x 12.600Ft
Cikkszám: AvSes Kategória:

PRAKTIKUS ÉS KÉNYELMES

Az akár 120 W teljesítményű vezeték nélküli porszívó segít kényelmesen és alaposan kitakarítani autóját és a ház egyes helyiségeit. Kényelmes, ideális olyan helyek tisztítására, ahová más porszívók nem férnek hozzá. Nincs más dolga, mint feltölteni a készüléket, majd gondoskodni környezete tisztaságáról és kényelméről.

 

KÜLÖNLEGES TARTOZÉKOK

A mellékelt cserélhető porszívófejkészlettel olyan nehezen elérhető helyeket is megtisztíthat, amelyeket egy normál porszívó nem ér el. Egy speciális hosszabbító csővel kombinálva a szívóáramot a legrejtettebb sarkokba is irányíthatja. A porszívót bármilyen USB porttal rendelkező eszközön töltheti (számítógép, laptop, mobiltelefon töltő stb.).

HATÉKONY TAKARÍTÁS

A modern kettős szűrőrendszer megakadályozza, hogy a legkisebb szennyeződés- és porszemcsék is a készülékre kerüljenek. A szűrés semmilyen módon nem korlátozza a készülék szívóteljesítményét, de erős és hatékony. Tisztítás után a szűrő vízzel tisztítható és szárítható.

 

CSENDES ÉS FUNKCIONÁLIS

A nagy teljesítmény ellenére a készülékbe szerelés rendkívül halk. Feltöltött akkumulátorral legfeljebb 30-40 percig használhatja a porszívót, hogy biztosítsa a motor élettartamát. A takarítás történhet állatok és emberek közelében, pihenésük zavarása nélkül. A tisztítást ezentúl a hatásokon kívül észre sem lehet venni!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Szín: fekete-szürke
Anyaga: ABS műanyag
Mérete: 33,8cm x 10cm
Töltési idő: 3-4 óra
Felhasználási idő töltés után: 30-40 perc
Csomag tartalma:
1x vezeték nélküli porszívó
3 cserélhető fej
1x hosszabbítás
1x HEPA szűrő
1x tápkábel