-18%

Autócsomagtartó rendszerező – SuperORG és ajándékutalvány

Ezzel a korszerű, forradalmi autórendezővel többé nem kell attól tartanod, hogy az autóban lévő dolgok eltörnek vagy az ülésre szóródnak, a 8 rendkívül nagy zseb gondoskodik arról, hogy minden a legjobb rendben maradjon.

MEGTAKARÍTÁS: 2.800Ft (18%)

Készleten (utánrendelhető)

12.600Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 12.600Ft2x 11.340Ft3x 10.080Ft
Cikkszám: AvOrg Kategória:

ULTRA NAGY KAPACITÁS

Méretek 89 cm hosszú és 45,5 cm széles, megerősített alaplemezek, erős és masszív oldalfalak, csúszásgátló csíkok az alján, hogy megakadályozzák a csúszást, a hátsó csomagtartó ülés szervezője 8 db ultra nagy méretű, tetővel ellátott tárolótáskát kínál berakni autós élelmiszereket, tisztítószereket, babajátékokat, gumipumpákat, kutyakellékeket, szerszámokat, sportfelszereléseket stb. Kerülje el, hogy tárgyak és járműve zajt keltsen, vagy ütközés következtében megsérüljön, amikor az autó mozog.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS ELTÁVOLÍTÁS

Egyszerűen akassza fel a fejtámlára 3 állítható csattal ellátott pánttal, majd rögzítse a nyílást az autó hátsó ülésére. Használaton kívül összeszerelheti és tárolhatja. Kiválóan alkalmas autója rendben tartásához. A beépített állítható csatszíj a legtöbb járműüléshez illeszkedik és a helyükön tartja.

PREMIUM MINŐSÉGI ANYAG

Ez az autó hátsó ülésén található tárolórendszer tömör oxford anyagból és könnyű nylon hálóból készült. Tartós, vízálló, mosható és hosszú élettartamú. Könnyen tisztítható rajta a szennyezett nyomatok, csak egy nedves tisztítókendőre van szükségünk.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete
Anyaga: Oxford szövet és nylon háló
Mérete: 89cm x 45,5cm
A legtöbb járműhöz állítható

A vásárló az első vásárláskor kedvezményre jogosult. Ennél a vásárlásnál a terméken kívül a vásárlás tárgya egy ajándékkártya is, melynek vételára megegyezik a vásárló által a termékre kapott kedvezmény összegével.