-36%

Jármű fűtés – UltraHEAT® és ajándékutalvány

 

Ez az autófűtés fűthet vagy hűthet, így érezheti a meleget a hideg napon és a szellőt a forró, napsütéses napon. Gyorsan megszabadulhat az autóüveg párától is.

Elfogyott

Cikkszám: AvHeat Kategóriák: , ,

MULTIFUNKCIÓS

Ez az autófűtés nem csak ideális a jármű belsejének fűtésére, az ablakok és szélvédők jégmentesítésére/páramentesítésére, hanem hűtőventilátorként is használható, amely nyáron hűvös levegőt biztosít. Hideg-meleg kapcsolóval van ellátva. Csak a kapcsolót kell cserélni, és azonnal jön a forró levegő vagy a hideg szél az Ön igényei szerint.

KÖNNYŰ ÉS HATÉKONY

Az autófűtés nagyon kényelmes és könnyen használható. Dugja be az autó szivargyújtó aljzatába, és kapcsolja fűtésre vagy ventilátorra (győződjön meg arról, hogy autója rendelkezik 12 V-os szivargyújtó aljzattal). Azonnali fűtés, automatikus túlmelegedés elleni védelem. Felmelegítheti autója légkörét anélkül, hogy meg kellene várnia, hogy a motor 30 másodpercen belül felmelegedjen. Hatékonyan lehetővé teszi az ablakok gyors leolvasztását vagy jégmentesítését, így útnak indulhat és időben célba ér.

BIZTONSÁGOS ÉS KOMPATIBILIS

Termékünk nem tartalmaz gázt, hanem csak a generátorból származó energiát használ, így ez a leghatékonyabb fűtési mód. Beépített biztosítékkal, túlmelegedés elleni védelemmel, feszültség elleni biztosítékkal rendelkezik, ami biztonságosabbá teszi a használatát. Felhasználóbarát kialakítás, amely alacsony fogyasztás mellett energiát takarít meg. Minden típusú járműben használható, amelyek 12 V-os csatlakozással rendelkeznek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A termék hossza: 18 cm
A termék szélessége: 13,5 cm
Anyaga: ABS műanyag
Feszültség: 12V

 

Dodatne informacije text