-21%

Jármű fűtés – MaxHeat® és ajándékutalvány

Ez a fűtőberendezés felfűtheti vagy hűtheti autóját, így a hideg napon a meleget, a forró, napsütéses napon pedig a szellőt érezheti. Gyorsan jégmentesítheti a szélvédőjét is.

MEGTAKARÍTÁS: 3.150Ft (21%)

Engedélyezett utánrendelésre

11.850Ft

Mennyiség:
A LEGNÉPSZERŰBB
1x 11.850Ft2x 10.070Ft3x 8.890Ft
Cikkszám: AvGrel Kategória:

MULTIFUNKCIÓS

Ez az autófűtés nemcsak a jármű belsejének fűtésére, ablakok és szélvédők jégmentesítésére/szárítására ideális, hanem hűtőventilátorként is használható, hogy nyáron hűvös levegőt biztosítson. Csak át kell kapcsolni a kapcsolót, és az Ön igényei szerint meleg vagy hideg levegő áramlik ki.

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY

Az autófűtés nagyon kényelmes és könnyen használható. Csatlakoztassa a szivargyújtó aljzatba, és kapcsolja fűtésre vagy hűtésre. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy autója rendelkezik 12 V-os szivargyújtó aljzattal. Ennek a fűtőtestnek az az előnye, hogy azonnal felmelegszik, és automatikus túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mindössze 30 másodperc alatt felmelegítheti autója légkörét anélkül, hogy megvárná a motor felmelegedését. Hatékonyan lehetővé teszi a gyors leolvasztást, hogy a lehető leghamarabb elindulhasson, és időben megérkezhessen a célállomásra.

KOMPATIBILITÁS

Termékünk nem gázt, hanem csak a generátorból származó energiát használ fel, így az említett fűtőberendezés a leghatékonyabb módja a jármű fűtésének. A fűtőberendezés beépített biztosítékkal, túlmelegedés elleni védelemmel, feszültség elleni védelemmel rendelkezik, ami teljesen biztonságossá teszi a használatát. Kialakítása felhasználóbarát, mivel energiát takarít meg. Minden típusú járműben használható, amelyek 12 V-os csatlakozással rendelkeznek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Szín: fekete
A termék hossza: 14 cm
A termék szélessége: 10,5 cm
Anyaga: ABS műanyag
Teljesítmény: 150W
Feszültség: 12V
Minden típusú járműben használható, amelyek 12 V-os csatlakozással rendelkeznek.

Dodatne informacije text